TDM shop informatie

Welkom op de TDM shop!

Op deze pagina vind je meer informatie over onze online shop en de volgende onderwerpen:

Klantenservice
TDM Entertainment Shop
Bezorgen
Betaalmogelijkheden
Retouren

• Klantenservice

Bij vragen over de TDM Shop kun je contact opnemen met de klantenservice van TDM via dit emaildres: info@tdmentertainment.com. Je kunt ook telefonisch contact opnemen via 076-5031506. We zijn op werkdagen bereikbaar tussen 08.30 uur en 17.00 uur.

Tdmentertainment.nl/shop voert een beperkt assortiment, onze dvd’s zijn echter ook te vinden bij de meeste grote winkels die dvd’s verkopen. Informeer bij de winkel voor de betreffende titel indien deze niet via onze webshop te krijgen is of zoek op internet naar de betreffende titel. Alle titels die in onze catalogus te vinden zijn op www.tdmentertainment.com zijn in Nederland of België te koop.

• TDM Enterainment shop

Op tdmentertainment.com vind je een overzicht van onze documentaires. Sommigen daarvan zijn via de shop te bestellen. Bij de TDM Shop ben je verzekerd van:
– Snelle bezorging: bestellingen voor 16.00 uur worden de volgende dag verstuurd.
– Kies uit meerdere, veilige betaalmethoden.
– Je kunt je bestelling tot 14 dagen na je aankoop retourneren.

• Bezorgen

TDM verstuurt je bestelling na ontvangst van betaling en tracht deze in één keer uit te leveren.

Verzendkosten
De vaste bijdrage in de verzendkosten voor Nederland is €2,99. Verzending mogelijk binnen Nederland en België.

Poststukken
Bestellingen die door de brievenbus passen, zullen worden verstuurd via PostNL of Selektvracht. Je hoeft niet thuis te blijven om de bestelling in ontvangst te nemen.

Pakketten
Als een bestelling niet door de brievenbus past, dan zal deze als pakket worden verzonden via DHL Parcel. Mocht de chauffeur je niet thuis aantreffen, dan volgen er nog 3 afleverpogingen, waarvan 1 in de avond of op zaterdag. Handtekening voor ontvangst. Wanneer de chauffeur tot vier keer het pakket niet kan afleveren, dan zal deze retour naar worden gestuurd naar ons distributiecentrum.

Levertijden
Bestellingen die we op werkdagen voor 16.00 uur ontvangen, zullen de volgende dag voor verzending worden aangeboden. Binnen Nederland wordt je bestelling in de regel de daarop volgende werkdag uitgeleverd.

• Betaalmogelijkheden

Op de TDM webwinkel kun je veilig bestellen. We bieden de mogelijkheid om te betalen via iDEAL, Bancontact / Mister Cash of creditcard.

• Retouren

Bij de aankoop van producten heb je de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product. Retourzendingen kun je via het emailadres info@tdmentertainment.com aanmelden o.v.v. de reden, bestelnummer en postcode.

Let op: De geretourneerde artikelen moeten in oorspronkelijke, onbeschadigde en ongebruikte staat verkeren. Retouren die niet vooraf zijn aangemeld en volgens onze retourinstructies worden geretourneerd zullen niet worden geaccepteerd.

Bij onvoldoende gefrankeerde retourzendingen zullen we het strafporto bedrag vermeerderd met € 4,95 administratiekosten in mindering brengen van het te crediteren bedrag. De kosten en risico’s voor de retourzending komen voor rekening van de consument. Indien je hebt aangegeven het betaalde bedrag teruggestort te willen krijgen, dan zal TDM dit bedrag inclusief verzendkosten zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen na de terugzending of herroeping, terugstorten.

Indien het hoesje van een bij ons bestelde dvd tijdens transport stuk is gegaan, maar het artikel zelf onbeschadigd en compleet is, hoef je het artikel niet te retourneren. Indien je contact opneemt met onze klantenservice zullen wij je kosteloos een nieuw hoesje toesturen. Neem in geval van twijfel contact op met onze klantenservice.